20 januari 2016

Assortiment

SC vs CSC met pMDI
Space Chamber Plus Antistatic (standaard)

De Space Chamber Plus antistatic heeft een inhoud van 230 ml.  De Space Chamber Plus Antistatic is geschikt voor alle leeftijden. In vergelijking tot de hieronder genoemde versies heeft de Space Chamber Plus Antistatic een betere depositie.

Space Chamber Plus Compact Antistatic

De Space Chamber Plus Compact Antistatic heeft een inhoud van 170 ml. Hiermee is de Space Chamber Plus Compact Antistatic iets kleiner en mobieler dan de standaard versie. Ook deze versie is geschikt voor alle leeftijden. De Space Chamber Plus Compact Antistatic wordt vaak ingezet bij gebruikers die mobiel zijn of de voorkeur geven aan een kleine doeltreffende voorzetkamer.

Space Chamber Plus Antistatic met maskeranti_static

Elke Space Chamber Plus is standaard voorzien van een mondstuk is ook beschikbaar als combinatiepakket met masker. Het masker is verkrijgbaar in drie maten, Small 0-1 jr, Medium 1-4 jr. en Large vanaf 4 jaar. De maskers zijn gemaakt van silicone en sluiten goed aan op het gezicht. Ze zijn verder BPA en latex vrij. De maskers zijn demontabel, hierdoor zijn ze eenvoudig en geheel te reinigen. Het voordeel van een demontabel masker is dat je zowel het mondstuk als het masker kunt blijven gebruiken.